Енергодарський міський центр соціальних служб Понеділок, 06.05.2024, 23:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Листопад » 30 » Про проведення вуличної акції.
19:07
Про проведення вуличної акції.

 

Процеси децентралізації та деінституалізації, які відбуваються у державі, і в Запорізькій області зокрема, вкрай потребують розвитку нових соціальних послуг, які забезпечують право дитини, сім’я якої потрапила в складні життєві обставини, на виховання в родинному середовищі.
Зараз значна увага з боку влади приділяється реформуванню системи інституційного догляду та заходам підтримки сім’ї, впровадження інноваційних альтернативних форм виховання, наближених до сімейних. Таким критеріям відповідає саме патронатна сім’я.
Патронат над дитиною є послугою, яка відповідає найкращим інтересам дитини. Дитина залишається у громаді, де живуть її батьки або родичі і уникає негативного досвіду виховання в інституційному закладі.
Енергодарський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді приділяє значну увагу інформаційним заходам щодо популяризації серед громадськості послуги патронату та пошуку кандидатів у патронатні вихователі.
Так, 26 листопада 2020 року провідними фахівцями із соціальної роботи Енергодарського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Шапкіною Іриною Олександрівною та Горкавою Антоніною Миколаївною, було проведено вуличну акцію «Патронат – швидка сімейна допомога». Акція проводилась на території дитячих майданчиків, магазинів, на вулицях міста Енергодар.
Мета заходу: проведення інформаційної та роз’яснювальної роботи щодо послуги патронату над дитиною.
Під час акції громадяни дізналися про те, що патронатна сім’я передбачає виховання дітей, які тимчасово вилучені з сім’ї на строк до трьох місяців і більше (максимально 6 місяців), критерії відбору осіб на посаду патронатного вихователя, грошове забезпечення патронатних батьків, соціальну допомогу на виховання дитини, комплексну професійну підготовку та підтримку.
В заході прийняло участь 50 мешканців міста, було розповсюджено 50 інформаційних листівок.

Переглядів: 130 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz