Енергодарський міський центр соціальних служб Вівторок, 07.05.2024, 03:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Листопад » 13

Переглядів: 138 | Додав: fialka | Дата: 13.11.2020 | Коментарі (0)

Часом виникають такі ситуації у житті, коли потрібна допомога людей більш досвідчених та компетентних.

У дитячому та підлітковому віці доволі часто виникає сором та страх запитати поради чи попросити про допомогу у старших людей.

Це стосується і випадків виникнення онлайн ризиків та знаходження шляхів вирішення таких ситуацій самими дітьми чи підлітками.

Як навчити дитину чи підлітка просити про допомогу, коли це так необхідно?

Наголошуйте на тому, що попросити про допомогу - це не слабкість, а сила. Оскільки, зустрінувшись з нашими страхами, нам необхідно достатньо мужності для того, щоб з ними поладнати.

Створіть свій час та простір, коли дитина чи підліток можуть безперервно ділитися своїми переживаннями, а ви в цей час зможете приділити всю вашу увагу активному слуханню

Під час розмов не знецінюй ... Читати далі »

Переглядів: 140 | Додав: fialka | Дата: 13.11.2020 | Коментарі (0)



Діти потребують від своїх батьків найелементарнішого – часу і турботи. Це основа їх розвитку. Ваша дитина виростає такою, якою ви її виховуєте. Розгляньмо, що саме дитина повинна отримати від батьків сповна.

На всіх дітей впливає навколишнє середовище, у якому вони зростають. Розвиток дитини залежить від того, як організоване її життя і хто навколо неї. Саме це робить її людиною. Якщо батьки заохочують дитину, вона вчиться впевненості. Якщо батьки вчать дитину чесності, вона стає справедливою. Якщо дитина росте в атмосфері схвалення, вона вчиться любити себе. Якщо дитина зростає в безпеці, вона вчиться довіряти. Якщо батьки вчать дитину ділитися, вона виростає щедрою. Якщо дитина росте в атмосфері прийняття та дружелюбності, вона вчиться любити й робити навколишній світ кращим.

Коли у вас вперше з'являється ... Читати далі »

Переглядів: 137 | Додав: fialka | Дата: 13.11.2020 | Коментарі (0)

Чому зазвичай людина чує те, що їй хочеться чути: 5 причин "зіпсованого телефона".

Для неправильного розуміння людиною слів є кілька причин.

Пам'ятаєте, у дитинстві була гра "зіпсований телефон": діти сідали у ряд, і слово ведучого передавали від одного до іншого. І ми завжди дивувалися, чому ж до останньої людини доходило зовсім інше слово. Можливо, у когось проблеми зі слухом, або хтось не може чітко вимовити загадане слово? Цілком можливо. І ось усі ми вже давно виросли, але грати у "зіпсований телефон" не припинили.

☝️Перешкоди комунікації.

Кожен з нас інтерпретує отриману інформацію по-своєму. Річ у тім, що ми не просто сприймаємо потік інформації, ми її пропускаємо через свій досвід. Наприклад, молодий чоловік каже, що він ще не готовий до серйозних стосунків, а його дівчи ... Читати далі »

Переглядів: 143 | Додав: fialka | Дата: 13.11.2020 | Коментарі (0)



Часто буває, що обставини складаються не найкращим чином, а то і просто без видимих причин у людей псується настрій і зникає бажання щось робити.

Щоб уникнути таких ситуацій, повторюйте щодня ці прості істини, і у вас будуть всі шанси стати забезпеченою, успішною, цікавою у спілкуванні людиною.

✔️Отже, ось істини, які добре мотивують і надихають!

Вчасно сказані самому собі, вони можуть змінити наступні події докорінно, якщо їх повторювати щодня – вплинуть на підсвідомість так, як заняття в тренажерній залі впливають на наші м’язи. Поступово нові звички і настанови поведінки стануть вашою суттю.

Ось ці чарівні слова:

Чого треба боятися?

Багато з нас найбільше бояться померти. Але чи цього треба боятися? Значно гірше дозволити собі животіти і згаснути, будучи ще живим ... Читати далі »

Переглядів: 170 | Додав: fialka | Дата: 13.11.2020 | Коментарі (0)

Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz