Енергодарський міський центр соціальних служб Неділя, 28.04.2024, 05:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Квітень » 18

В грудні 2020 року до Енергодарського міського центру соціальних служб надійшов лист від служби у справах дітей Запорізької державної адміністрації Запорізької області про соціальний супровід дитини, якій призначено грошову компенсацію.
Дівчина була поставлена на квартирний облік в 2014 році в с.Біленьке Запорізького району Запорізької області для отримання державного житла. 
Оскільки, згідно пункту 25 Порядку та умов,  грошова компенсація може бути використана на придбання житлового приміщення в прийнятих в експлуатацію житлових будинках у будь-якій адміністративно-територіальній одиниці, дана особа виявила бажання придбати житло саме  в м.Енергодар.
Згідно з пунктом 18 Порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та ... Читати далі »

Переглядів: 118 | Додав: fialka | Дата: 18.04.2021 | Коментарі (0)

УВАГА!!!
          Енергодарський міський центр соціальних служб запрошує жителів міста Енергодар, які виховують дитину з інвалідністю, скористатися новою соціальною послугою – послугою денного догляду. 
          09 квітня 2021 р. на сесії восьмого скликання Енергодарської міської ради за ініціативою ЕМЦСС було розглянуто питання про необхідність створення служби денного догляду відповідно до потреб Енергодарської територіальної громади у денному догляді за дітьми з інвалідністю, що дають право на надання їм відповідно до законодавства соціальних послуг та з метою забезпечення основних напрямків роботи Енергодарського міського центру соціальних служб.
  Ухваленням даного рішення передбачено збільшення загальної  чисельності Енергодарського міського центру с ... Читати далі »

Переглядів: 110 | Додав: fialka | Дата: 18.04.2021 | Коментарі (0)

15.04.2021 з 15.00 до 17.00 Енергодарським міським центром соціальних служб було організовано та проведено День відкритих дверей з питань соціально-правового захисту осіб з інвалідністю за участю головного  спеціаліста  Енергодарського бюро безоплатної правової допомоги Оксани Вьодрушкіної.
         До установи ЕМЦСС з правових питань звернулось 4 громадянина. Представником Енергодарського бюро безоплатної правової допомоги було надано кваліфікаційні юридичні консультації. Під час бесіди були  роз’ясненні норми закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», позначені гарантії та права, які мають усі люди з інвалідністю на рівні з іншими громадянами для участі у політичній, економічній та соціальній сферах життя суспільства. Надано інформацію з пита ... Читати далі »

Переглядів: 104 | Додав: fialka | Дата: 18.04.2021 | Коментарі (0)

На виконання наказу Міністерства соціальної політики від 10.09.2015 №912 «Про затвердження Держаного стандарту соціальної послуги соціальної профілактики» Енергодарський міський центр соціальних служб здійснює соціально-профілактичну роботу в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах. Центр взаємодіє з різними організаціями, які надають гуманітарну підтримку у вигляді продуктів харчування. Так 15.04.2021 р. за сприянням релігійної громади християнської харизматичної церкви християн віри євангельської «Джерело Життя» у місті Енергодар спільно з Енергодарським міським центром соціальних служб, родині, яка перебуває у складних життєвих обставинах, є малозабезпеченою та багатодітною, було надано натуральну допомогу у вигляді продуктового набору: крупи, соняшникову олію, цукор, масло, солодощі, консервовану ... Читати далі »

Переглядів: 111 | Додав: fialka | Дата: 18.04.2021 | Коментарі (0)

Як побудувати здорові партнерські стосунки?

Усвідомте і опрацюйте сценарії стосунків.
Заведіть традицію обговорення очікувань. Де кожен складає перелік очікувань від партнера, а потім вони їх обговорюють. Але слід пам'ятати про правила безпеки: сказане партнером сприймати з розумінням і повагою, без критики і висміювання, в коректній формі висловлювати те, наскільки можливо це втілити в реальність. 

 Поважайте життєвий досвід коханої людини і його/її світосприйняття.
Станьте «тренером» для свого партнера, відкрийте йому світ приємних несподіванок, здійснюючи їх для нього. Так і емоційна теплота в стосунках збільшиться, і партнер отримає відсутній досвід, навчиться робити нові для себе вчинки. Тут важливо, щоб «тренер» усвідомлював, що зараз він «поповнює емоційний р ... Читати далі »

Переглядів: 106 | Додав: fialka | Дата: 18.04.2021 | Коментарі (0)

Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz