Енергодарський міський центр соціальних служб Четвер, 09.05.2024, 00:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Лютий » 23

Впевненість у собі деяким здається суперсилою, адже багатьом людям дуже складно вірити в себе. А якщо не віриш сам – то й інші також не вірять. Насправді це не суперсила та не талант, це якість, яку в собі можна розвинути. І зараз ми залюбки дамо декілька порад, як це зробити:

Удавайте, що ви впевнені у собі. І хоч це звучить дивно, але працює. Перед важливою подією або зустріччю дайте собі час на репетиції перед дзеркалом: подумайте над своїми жестами, тембром голосу, виразом обличчя. Кажіть собі, що ви впораєтеся, адже ви – сама впевненість! Це буде для мозку певним поштовхом для того, щоб не запускати механізми тривоги, бо він не буде бачити необхідності.

Робіть помилки. Саме помилки допоможуть перестати хвилюватись у різних ситуаціях. Річ у тому, що з давніх-давен наші предки боялися помилок, адже це сприяло на можливість ж ... Читати далі »

Переглядів: 109 | Додав: fialka | Дата: 23.02.2021 | Коментарі (0)

 

Батьки мріють дати дитині все-все-все, і навіть більше. У сучасному різноманітті іграшок дитині складно визначитись із остаточним вибором, тож зазвичай вона грається всім і швидко від цього втомлюється. Ще одна проблема — це те, що діти не цінують того, що їм дають батьки: ламають іграшки, фарбують ляльок фломастерами, трощать машинки. А навіщо берегти? Батьки ж нові куплять.

Тож пропонуємо разом дізнатися, скільки ж насправді дитині потрібно іграшок і чому їх не потрібно скуповувати цілими купами.

Правило десяти

Попросіть дитину обрати 10 улюблених іграшок. Решту після цього сховайте. Але не демонструйте це відкрито, щоб малюк не подумав, що ви відбираєте його іграшки. Краще зробити це, коли дитина спить чи гуляє. Через 2 тижні змінить набор. Ви здивуєтесь, але ма ... Читати далі »

Переглядів: 122 | Додав: fialka | Дата: 23.02.2021 | Коментарі (0)

22.02.2021 року практичним психологом та фахівцями із соціальної роботи було проведено тренінгове заняття на тему: «Основні складові ефективного батьківства» для отримувачів послуг, з числа багатодітних сімей за місцем проживання, відвідано - 2 сім`ї, 9 осіб.

Захід проведено з метою: сприяти становленню батьківської компетентності шляхом усвідомлення і осмислення механізмів діалогічного спілкування та формування вмінь та навичок конструктивної взаємодії з дітьми у сім`ї.​

Під час тренінгу учасники батьки та діти, активно брали участь в вправах та задоволенням виконували завдання: «Павутинка», «Найбільш за все я люблю …», «Асоціації».

Таким чином, батьки розширили і збагатили знання щодо ролі емоційної сфери у становленні особистості дитини та відпрацювали навички емпатійного ре ... Читати далі »

Переглядів: 127 | Додав: fialka | Дата: 23.02.2021 | Коментарі (0)

Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz