Енергодарський міський центр соціальних служб Середа, 08.05.2024, 11:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Лютий » 23 » Психологічні поради
23:36
Психологічні поради

Впевненість у собі деяким здається суперсилою, адже багатьом людям дуже складно вірити в себе. А якщо не віриш сам – то й інші також не вірять. Насправді це не суперсила та не талант, це якість, яку в собі можна розвинути. І зараз ми залюбки дамо декілька порад, як це зробити:

Удавайте, що ви впевнені у собі. І хоч це звучить дивно, але працює. Перед важливою подією або зустріччю дайте собі час на репетиції перед дзеркалом: подумайте над своїми жестами, тембром голосу, виразом обличчя. Кажіть собі, що ви впораєтеся, адже ви – сама впевненість! Це буде для мозку певним поштовхом для того, щоб не запускати механізми тривоги, бо він не буде бачити необхідності.

Робіть помилки. Саме помилки допоможуть перестати хвилюватись у різних ситуаціях. Річ у тому, що з давніх-давен наші предки боялися помилок, адже це сприяло на можливість жити разом з іншими та виживати – разом полювати на мамонтів та разом захищатися від негоди. Тоді того, хто не приносив користь, могли вигнати, тож людина помирала. Зараз, на щастя, все дещо легше. Але ж досвід того часу залишився. Отже, покажіть мозку, що світ змінився. Допустіть помилку та нехай мозок зафіксує, що нічого страшного не відбувається. Декілька помилок – і ви відчуєте, що вже не переймаєтесь і відчуваєте себе більш впевнено.

Пам’ятайте, що від себе ви чекаєте більше, ніж інші. Іншим дуже часто взагалі все одно, що там у вас і як. Нормальним людям не буде важливо знайти ваші недоліки та сконцентруватися на них. А ненормальним…ну а яка вам різниця щодо таких людей?

Власні вимоги до себе – це теж важлива річ. Треба зрозуміти, чи не завищені вони. Спробуйте протягом місяця щодня записувати власні досягнення (навіть маленькі). Наприкінці експерименту ви отримаєте список того, за що ви маєте себе хвалити. Та що має вам додати впевненості у власних силах.

Дбайте про власне тіло. Спорт та правильне харчування допоможуть вам мати сили на нові звершення. Також це додаткові фактори, щоб пишатися собою. Не потрібно бігти марафон чи ставати майстром спорту. Достатньо завести звичку ходити пішки вулицею та відмовитися від шкідливих звичок, а в раціон додати більше фруктів та овочів.

І пам’ятайте, що більшість людей так само як і ви переймаються через купу речей та відчувають себе невпевнено. Навіть якщо ви цього не бачите. І багато хто ось так поступово вчиться бути впевненим у собі. І все виходить! Отже і у вас все вийде!

 

Переглядів: 109 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz