Енергодарський міський центр соціальних служб Четвер, 09.05.2024, 20:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Грудень » 02

Робоче середовище має значний вплив на психічний добробут людини. Робота дає відчуття фінансової стабільності, реалізації своїх цінностей та внеску у життя спільноти. Але відсутність балансу між життям та роботою, а ще звичка “встигати усе” негативно позначається на психічному здоров’ї: це призводить до появи стресу, котрий підвищує ймовірність розвитку психічних розладів або ж погіршення перебігу наявного розладу.

Що робити, якщо робота не лишає часу на життя?
По-перше, намагайтеся ефективно використовувати свій час на роботі. Так, якщо вам потрібно розпочати роботу над об’ємним завданням, умовно поділіть його на декілька дрібних. Такий покроковий підхід допомагає не прокрастинувати. А швидше розпочати працювати.

Кожного дня виділяйте півгодини-годину лише для себе. Наприклад, на прочитання книги, вивченн ... Читати далі »

Переглядів: 131 | Додав: fialka | Дата: 02.12.2020 | Коментарі (0)

Скільки годин на день Ви проводите сидячи? Якщо Ви працюєте або ж навчаєтесь вдома, то напевно більш ніж достатньо.

Дуже часто під фізичною активністю ми уявляємо обов’язково похід в спортзал чи професійні заняття спортом вдома. І відмовляємося, навіть не почавши. Натомість просто піднятися і пройтися за чаєм або трішки понахилятися чи поприсідати — вже легка фізична активність.

А тепер давайте порахуємо: якщо Ви активні приблизно 16 годин на добу та рухаєтесь 2 хв щогодини, отримуємо 32 хв легких фізичних навантажень на день. Якщо можете більше — робіть! 5-хвилинні перерви в русі щогодини допомагають витратити 1000 додаткових калорій на тиждень.

Регулярні фізичні навантаження можуть знизити високий артеріальний тиск, допомагають контролювати вагу та зменшують ризик серцевих захворювань, інсульту, діабет ... Читати далі »

Переглядів: 126 | Додав: fialka | Дата: 02.12.2020 | Коментарі (0)

5 ЧАРІВНИХ ЗАПИТАНЬ, ЩО ПОТРІБНО СТАВИТИ ДИТИНІ ЩОДНЯ ПЕРЕД СНОМ, АБИ ВОНА ЗАСИНАЛА ЩАСЛИВОЮ ТА ЗАДОВОЛЕНОЮ.
Бажаєте, аби ваша дитина завжди засинала спокійною, задоволеною та щасливою? Тоді щодня приділяйте їй увагу та розмовляйте, хоча б декілька хвилин. Психологи рекомендують щодня перед сном проводити міні-інтерв’ю з малюком.

Багато батьків забувають розмовляти зі своїми дітьми. Зранку швидке збирання до дитячого садочка чи школи, потім заняття, поспіхом прогулянка, купання і мультфільми. Орієнтовні фрази, якими зазвичай спілкуються батьки з сином чи донькою: «Ти голодний? Їсти хочеш? Чому ніс брудний? Сідай за стіл! Їди купатися! На добраніч!» А ще діалог може повністю містити лише докори й критику: «Знову ти брудний, як чортеня! Коли це припиниться! Одні погані оцінки!» І подібне, наші діти чують, терплять, м ... Читати далі »

Переглядів: 138 | Додав: fialka | Дата: 02.12.2020 | Коментарі (0)

Будь-який стрес дорослий переживає нелегко. А про те, що дитина також може відчувати нервові потрясіння, не всі батьки обізнані та не переймаються через це, уважаючи: «У 3–4 роки хіба дитина розуміє? Який ще стрес?» А у 13–16 років: «Та вже вимахав он як, сам здатен упоратися зі своїми труднощами!» А ті хто турбуються про психологічний стан своєї дитини, зазвичай, мають певні труднощі й суперечки з питанням: «Як правильно допомогти дитині пережити стрес, аби не нашкодити?»

У яких ситуаціях дитина може відчувати стрес?

Стресів у дітей достатньо, навіть у найменших. Вони є позитивними та негативними, але однаково бурхливо впливають на організм дитини. Дитина вперше прийшла до дитячого садочка, у групі змінилася вихователька, новий хлопчик у школі почав чіплятися саме до вашої дитини та конфлі ... Читати далі »

Переглядів: 119 | Додав: fialka | Дата: 02.12.2020 | Коментарі (0)

42% жінок в Україні хоча б раз зазнавали сексуальних домагань у публічних місцях — такі дані першого соціологічного дослідження стріт-харасменту в Україні. Та чи говорять у нас достатньо про цю проблему? 61% опитаних відповіли – ні 

Майже половина постраждалих зазначили, що це відбувалося при свідках. Проте тільки в 1-му випадку з 4-х свідки втручалися, щоб допомогти.

Чому люди залишаються осторонь? Що таке сексуальні домагання за визначенням опитаних? </div>
<div class=

Переглядів: 129 | Додав: fialka | Дата: 02.12.2020 | Коментарі (0)

Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz