Енергодарський міський центр соціальних служб Четвер, 09.05.2024, 15:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Грудень » 03

 

Щорічно міжнародна спільнота підтримує акцію «16 днів проти насильства». Тисячі громадян та громадських організацій у більш ніж 100 країн світу активізують з 25 листопада по 10 грудня свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі види насилля. Офіційно цей день був призначений на Генеральній Асамблеї ООН в 1999 році. Україна долучилась до акції «16 днів проти насильства» в 2001 році.

В цьому році темою Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насилля по відношенню до жінок є - « Помаранчевий світ: фінансування, реагування, попередження. Збір даних!». В багатьох містах світу історичні будівлі і пам’ятники були підсвічені помаранчевим кольором як нагадування про проблему насильства.

Енергодарський міський центр соціальних служб долучився до прове ... Читати далі »

Переглядів: 144 | Додав: fialka | Дата: 03.12.2020 | Коментарі (0)

Однією з причин материнського вигорання є незадоволені базові потреби мами, яка доглядає за немовлям. Новонароджена дитина ще не здатна озвучити свої потреби. Все, що вона може – це своїм криком і плачем заявляти про те, що такі потреби в неї є. Це її крик про допомогу. Тонкочуттєва мама зазвичай відгадує більшість потреб своєї дитини, задовольняє їх і дитина заспокоюється. Таким чином дитина від раннього віку знає про те, що потребувати щось вона має право і має право на задоволення своїх базових потреб.
Окрім того, тонкочуттєвість матері безпосередньо впливає на ступінь прив’язаності дитини. У дітей, матері яких розпізнають відповідні сигнали з боку дитини, правильно їх інтерпретують і швидко й адекватно на них реагують, розвивається надійна прив’язаність. Якщо ж потреба дитини у взаємних стосунках зі спорідненою особою реалізується тільк ... Читати далі »

Переглядів: 123 | Додав: fialka | Дата: 03.12.2020 | Коментарі (0)

Діти — вразливі мішені для шахраїв.

Наївність, емоційність, недозрілість відділів головного мозку — все це залишає можливості для маніпуляцій, обману, насилля. Злодії зі знанням дитячої психології б'ють по живому і ... влучають.

Постійно зростає кількість дітей та зменшується вік, у якому діти отримують доступ до інтернету.
шахрайство, булінг і насильство такі ж небезпечні, як і офлайнові.

Як захистити свою дитину від небезпек в інтернеті?

Перше та найголовніше правило — попри всі складнощі зростання та вікові кризи залишайтеся з дитиною у довірливих стосунках.

Дмитрий Ревун, заступник начальника відділу ювенальної превенції головного управління поліції в Одеській області, радить використовувати програми батьківського контролю:

Для APPLE (iOS):
У на ... Читати далі »

Переглядів: 136 | Додав: fialka | Дата: 03.12.2020 | Коментарі (0)

Які наслідки інституалізації дітей для формування емоційної прив'язаності?

Згідно з аналітичним звітом за результатами комплексного дослідження системи захисту дітей в Україні “Ілюзія Захисту” це:

нерозбірлива чи надмірна доброзичливість та/або розгальмованість поведінки, особливо у дітей, які потрапили до інституцій у віці до 2-х років
нездатність дитини формувати стосунки протягом життя
відчайдушне прагнення уваги та ласки дорослих.

Але що дає дитині емоційна прив'язаність? Можливо й без неї можна чудово обійтись?

Спробуємо розібратись:

Надійна прив'язаність впливає на самооцінку.
Самооцінка — це не вроджена якість, а надбана і залежить від ставлення до дитини її батьків й інших близьких. Якщо батьки часто говорять дитині, що вона розумна, си ... Читати далі »

Переглядів: 119 | Додав: fialka | Дата: 03.12.2020 | Коментарі (0)

ВІЛ-інфекція вже давно не «чума XXI століття». Це хронічна інфекція, як і багато інших, її можна ефективно лікувати, з нею можна створювати сім’ю й народжувати дітей, бігати марафони та робити кар’єру, старіти й виходити на пенсію — так само, як без ВІЛ.

Сьогодні відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Люди у всьому світі об’єднуються, щоби підтримати людей, які живуть із ВІЛ, та пам’ятати про тих, хто втратив своє життя через СНІД. Цьогоріч цей день проходить під гаслом: «Глобальна солідарність — спільна відповідальність».

Попри те, що всесвітня увага прикута до пандемії COVID-19, ми не можемо забувати про інші захворювання. Сьогодні в Україні зареєстровано майже 142 тис. людей, хворих на ВІЛ. З них 120 983 людини отримують антриретровірусну терапію.

Водно ... Читати далі »

Переглядів: 126 | Додав: fialka | Дата: 03.12.2020 | Коментарі (0)

Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz