Енергодарський міський центр соціальних служб Четвер, 09.05.2024, 21:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Грудень » 12 » «Шукаємо професійних батьків».
18:39
«Шукаємо професійних батьків».

Про проведену інформаційну зустріч

«Шукаємо професійних батьків».

Енергодарський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді активно проводить інформаційні заходи щодо популяризації серед громадськості послуги патронату та пошуку кандидатів у патронатні вихователі.

Патронат над дитиною – це професійна комплексна послуга, яка передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію в сім’ї патронатного вихователя дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, та одночасне надання спеціалістами інтенсивних підтримуючих послуг її батькам для вирішення проблем, що призвели до розлучення з дитиною.

На жаль, попри всю важливість та доцільність, на сьогодні ця послуга розвивається досить повільними темпами.

Враховуючи зазначене, перед фахівцями Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді стоїть завдання – інформувати суспільство про її ключові переваги, пояснити важливість патронату над дитиною, сприяти розвитку цієї послуги.

Шукаємо професійних батьків! Під таким гаслом 9 грудня 2020 року в приміщенні Енергодарської міської філії Запорізького обласного центру зайнятості відбулась інформаційна зустріч фахівців Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та фахівців служби.

Провідними фахівцями із соціальної роботи Іриною Шапкіною та Антоніною Горкавою розглянуті питання: що таке патронат, хто може стати патронатним вихователем, яку підтримку будуть отримувати патронатні вихователі, який термін перебування дитини в патронаті, які основні завдання патронатних вихователів.

Фахівці Енергодарської міської філії Запорізького обласного центру зайнятості були досить активними, задавали уточнюючі питання.

Наприкінці зустрічі фахівцями із соціальної роботи розповсюджені інформаційно-просвітницькі матеріали з даної тематики.

Переглядів: 129 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz