Енергодарський міський центр соціальних служб Четвер, 09.05.2024, 13:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Грудень » 15 » «Про проведену роботу Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді залученими спеціалістами».
20:26
«Про проведену роботу Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді залученими спеціалістами».

«Про проведену роботу Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді залученими спеціалістами».

Енергодарський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – це заклад, що проводить соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. Одним з пріоритетних напрямків діяльності центру є організація та надання соціальної послуги соціальної адаптації особам з інвалідністю.

Протягом грудня отримувачі послуг зазначеної категорії активно відвідують Енергодарський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, де з ними проводять корекційні заняття залучені спеціалісти, в рамках «Програми розвитку системи соціальних послуг для сімей, дітей та молоді на 2017-2021 роки» затвердженої рішенням Енергодарської міської ради від 27.01.2017 року №15 зі змінами, а саме: логопед-дефектолог, тренер-реабілітолог, масажист (з медичною освітою), практичний психолог, керівник студії змістовного дозвілля, майстри з рукоділля.

Логопед-дефектолог Масюткіна Марина Юріївна, займається всебічною оцінкою розвитку мовлення отримувачів послуг центру, здійснює логопедичний масаж, корегує мовлення (осіб з інтелектуальною недостатністю, ДЦП, розладами аутичного спектру, тощо).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тренер-реабілітолог Візірський Олексій Федорович, виявляє рухові дисфункції та визначає руховий потенціал отримувачів послуг з інвалідністю, розробляє і виконує індивідуальний план фізичної реабілітації окремо для кожного клієнта центру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Воронцова Анастасія Миколаївна надає послуги соціальної адаптації особам з особливими потребами у вигляді лікувального та оздоровчо-профілактичного масажу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Практичний психолог Євдокімова Галина Вікторівна, проводить заняття з арт-терапії використовуючи прийоми художнього мистецтва для корекційного впливу на психоемоційний стан особистості.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ланкевич Дар’я Олегівна та Леванець Олена Євгеніївна, залучені майстрині, проводять заняття з різних технік: рукоділля-аплікація, бісероплетіння, виготовлення виробів з натуральних матеріалів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прожога Ольга Іванівна займається організацією змістовного дозвілля осіб з інвалідністю, а саме: підготовка театральних та сценічних номерів, вивчення народних пісень, дихальні вправи, розучування танцювальних рухів для розвитку загальної моторики.

Робочі кабінети фахівців оснащено необхідним устаткуванням, розміщено професійне обладнання та тренажери.

Робота спеціалістів Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спрямована на: задоволення потреб у формуванні та розвитку соціальних навичок, умінь; корекції психологічного стану та поведінки в повсякденному житті; надання психологічної підтримки; організації активного дозвілля; підтримці фізичного, соціального та психологічного здоров’я отримувачів послуг.

 

Переглядів: 127 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz