Енергодарський міський центр соціальних служб Неділя, 28.04.2024, 19:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Березень » 19 » Про проведену зустріч
11:42
Про проведену зустріч

Про проведення зустрічі з керівником порадні з питань співузалежнення та узалежнення при енергодарській парафії Української Греко-Католицької Церкви

Проблема алкоголізму та наркоманії актуальна для багатьох українців. На сьогодні наша країна займає перші місця світових рейтингів за рівнем вживання алкоголю та наркотиків. На жаль, для Енергодара ця проблема також є надзвичайно злободенною. То ж за ініціативи директора Енергодарського міського центру соціальних служб Тетяни Сидорик , 18 березня 2021 року відбулася зустріч фахівців центру з керівником порадні з питань співузалежнення та узалежнення при енергодарській парафії Української Греко-Католицької Церкви, Ольгою Варницькою. Керівник порадні виступила з інформацією про діючий кризовий центр для узалежнених - «Назарет», який надає соціально-психологічну допомогу особам з алко-, наркозалежністю та ігроманам.

Заклад знаходиться у місті Дрогобичі Львівської області. Він надає допомогу ігроманам, алко- та наркозалежним людям, а також їхнім родинам з 2004 року. Робота центру спрямована не тільки на психологічну та духовну реабілітацію, але й на профілактику залежності. В центрі діють як денний та цілодобовий стаціонари, так і онлайн-програми для осіб, які потребують допомоги та їхніх рідних. В минулому році в центрі пройшли реабілітацію 237 осіб з різних куточків України. На сьогоднішній день у закладі перебуває 91 людина, в тому числі 20 жінок.

Під час зустрічі було проаналізовано можливі засади взаємодії та співпраці Енергодарського міського центру соціальних служб з представниками реабілітаційного центру «Назарет» та енергодарською парафією Української Греко-Католицької Церкви, напрямки сумісної роботи. Розглядалися можливі спільні заходи на майбутнє в наданні соціально-психологічної допомоги отримувачам послуг Енергодарського міського центру соціальних служб із алко-, наркозалежністю та ігроманією, а також надання благодійної допомоги. За результатом зустрічі було визначено співпрацю з Ольгою Варницькою, як представника енергодарської парафії Української Греко-Католицької Церкви, на волонтерських началах.

Учасники зустрічі висловили надію, що таке партнерство допоможе клієнтам Енергодарського міського центру соціальних служб, залежним від алкоголю, наркотиків та азартних ігор, наблизити їх до нового життя без залежностей.

Переглядів: 119 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz