Енергодарський міський центр соціальних служб Субота, 04.05.2024, 20:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Серпень » 31 » Про проведену техніку «Опрацювання будь-якого емоційного переживання або симптому в тілі»
14:36
Про проведену техніку «Опрацювання будь-якого емоційного переживання або симптому в тілі»

В наш час істотно збільшився перелік професій, представники яких схильні до небезпечного синдрому вигорання. До нього здебільшого належать працівники дуже важливої системи професій «людина-людина», а саме: соціальні працівники.
Специфіка роботи людей даної професії відрізняється тим, що в них присутня велика кількість ситуацій з високою емоційною насиченістю і складністю міжособистісного спілкування, і це вимагає від спеціаліста значного внеску до встановлення довірливих відносин і уміння управляти емоційною напруженістю ділового спілкування.
Арт-терапія є найбільш давньою та природною формою корекції емоційного стану, якою можна користуватись для зняття накопиченої психічної напруги, для того, щоб заспокоїтись чи просто зосередитись.
Саме тому, 20 серпня 2020 року, з метою врегулювання емоційного стану, полегшення усвідомлення власних переживань, трансформації негативних переживань психологом Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Галиною Євдокімовою для спеціалістів Центру проведено авторську арт-терапевтичну техніку «Опрацювання будь-якого емоційного переживання або симптому в тілі».
Під час заходу працівники виражали себе за допомогою творчості, прислухались до своїх відчуттів, відкрили шлях до соматичного і усунули в ньому блоки, відкривали невідомі сторони власної особистості, що стало поштовхом до подальшого самодослідження, адже тіло людини є матеріальним відображенням усіх пережитих їм емоційних станів.
Творчість, реалізована у процесі арт-терапії дала можливість висловити та відтворити внутрішні почуття, переживання, сумніви, конфлікти та сподівання, у символічній формі переживши ще раз важливі події.
По закінченню заходу Галина Євдокімова розповіла як впливає на здоров'я тривалий стрес, для чого необхідно розслаблятися і відпочивати, як подолати внутрішні бар’єри на шляху досягнення цілей.
Використані матеріали: спокійна повільна музика без слів, кавова фарба, кисті, акварельна бумага, блокнот для записів.
Передаючи свої фантазії, емоції та почуття, всі перебували в гарному настрої та гуморі. Захід залишив приємні враження та мотивував до змін на краще.

Переглядів: 166 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz