Енергодарський міський центр соціальних служб Середа, 08.05.2024, 23:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Грудень » 23 » Про проведення новорічного свята для дітей з інвалідністю із груп денного догляду
16:03
Про проведення новорічного свята для дітей з інвалідністю із груп денного догляду

      Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)  

Возможно, это изображение (11 человек, люди стоят и в помещении)

 

Неможливо уявити Новий рік без веселощів, чарів, подарунків та сюрпризів. І дорослі, а надто діти, чекають цього казкового періоду, який пахне хвоєю та мандаринами, світиться різнокольоровими вогниками гірлянд та блискітками традиційного «дощику». А як же інакше, адже саме на Новий рік можна побачити справжні дива, потрапити в казку та стати яким завгодно фантастичним героєм.

Офіційний Новий рік вже за декілька днів постукає у двері кожної оселі, а ось для малечі груп денного догляду казкова пора вже настала.

22 грудня 2021 року до Енергодарського міського центру соціальних служб на новорічний ранок для діток з інвалідністю, по традиції, завітали Дід Мороз та Снігуронька, а ще Зимонька-зима, зі своїми помічниками - кошеням по прізвиську Гав та його другом, цуценям Шаріком.

Малеча була в захваті від цікавих ігор та танців, які виконували казкові герої. Разом з ними дітлахи співали пісні, розповідали вірші, водили веселі хороводи, а також всі отримали солодкі новорічні подарунки, придбані за кошти місцевого бюджету.

Не минулося і без несподіванок, так, на свято з найщірішими побажаннями та колядками завітав гурт «Витівники». Хлопці та дівчата з інвалідністю виконали величальні календарно-обрядові пісні зимового циклу свят та ще більше підняли святковий настрій усім присутнім, за що отримали маленькі подаруночки від Снігуроньки.

Також, за сприянням волонтера ЕМЦСС Наталії Кондратенко, на святкуванні була присутня професійна фотографиня Наталія Петрова, яка зробила безліч чудових знімків на згадку для дітлахів та їх батьків, за що їй щира подяка.

Свято видалось веселим і змістовним, а також подарувало усім багато тепла та радості.

Переглядів: 103 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz