Енергодарський міський центр соціальних служб Четвер, 09.05.2024, 17:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Травень » 18 » Про проведений захід до Дня Матері
12:51
Про проведений захід до Дня Матері

Травень – місяць квітів і свят. Одним із найдушевніших і найтепліших є День Матері. Адже мама - це та стіна, той фундамент, підтримка, які дають змогу встояти, втриматись. Ніхто так не порадіє і не поплаче з нами, як мама. Вона – сонце й небо. Адже саме мати дає життя і веде по життю.

12 травня 2021 р. з нагоди відзначення Дня Матері в Енергодарському міському центрі соціальних служб було організовано та проведено тематичний захід для молоді з інвалідністю та їх батьків (з дотриманням протиепідемічних та профілактичних заходів), в якому прийняли участь 22 особи.

Зі святом учасників заходу привітали директор Центру Тетяна Сидорик та провідний фахівець із соціальної роботи Ірина Волкова.

На початку святкової зустрічі, під керівництвом чарівних ведучих: залученого фахівця Ольги Прожоги та волонтера Центру Ярослави Григи, учасники заходу хором заспівали зворушливу та ніжну пісню «Рідна мати моя».

З метою висловлення любові та вдячності своїм матерям, присутні хлопці розповідали гарні та щирі вірші. А Михайло Контратюк зачитав декілька своїх власних авторських віршів, які присвятив своїй любій мамі.

Святкового настрою на заході додали розважальні, веселі та кумедні конкурси, в яких прийняли участь хлопці і дівчата з інвалідністю та їх матусі. Під час виконання конкурсної програми учасники продемонстрували свою спостережливість, винахідливість та знання. Забавні конкурси значною мірою усіх розвеселили.

Фінальним акордом свята стала запальна дискотека, яка дала змогу всім присутнім ще більше розслабитися та зарядитися позитивним настроєм.

Мета заходу – профілактика емоційного вигорання, організація заходу з відпочинку та відновлення ресурсів. Також цей захід був спрямований на утвердження родинних цінностей, пропаганду сімейних форм виховання, сприяння впровадженню здорового психологічного клімату в родині.

Захід був цікавим і змістовним, а головне, що всім сподобалось.

Переглядів: 120 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz