Енергодарський міський центр соціальних служб Неділя, 28.04.2024, 07:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Березень » 17 » Про проведений майстер-клас з плетіння дівочої коси.
11:15
Про проведений майстер-клас з плетіння дівочої коси.

12 березня 2021 р. за сприянням волонтера Енергодарського міського центру соціальних служб Горелишевої Валерії було проведено майстер-клас з плетіння дівочої коси з залученням дітей з інвалідністю та їх батьків (з дотриманням протиепідемічних та профілактичних заходів), в якому прийняли участь 7 осіб.

Кожна жінка – це втілення краси, любові, радості та ніжності! І витонченої краси додає прекрасній половині населення її коса. Коса є найпоширенішою зачіскою для довгого волосся і волосся середньої довжини. Кіски бувають настільки різними, що навчившись їх плести, можна створювати собі новий образ практично на кожен день. Простіше всього звернутися за допомогою до перукаря, проте на це не завжди достатньо часу і коштів. Тому найкращий вихід - навчитися плести коси самостійно.

На проведення майстер-класу в ЕМЦСС майстриня запросила із собою модель, на якій продемонструвала учасникам заходу французький вид плетіння коси. Валерія покалала, як правильно ставити руки, фіксувати пасма, підхоплювати волосся та робити плетіння.

Також перукар поділилася секретами майстерності, дала багато корисних порад та розповіла про головні помилки у створенні зачісок.

Після чого, під пильним наглядом майстрині, присутні мами почали застосовувати отримані знання щодо плетіння французької коси на своїх доньках. Викладач весь час стежила за процесом і коригувала техніку за необхідності.

Майстер-клас був дуже цікавим як для новачків так і для тих, хто вже мав досвід у плетінні.

Наприкінці заняття усі присутні вкотре переконалися, що уміння красиво заплітати волосся дозволить будь-якій жінці виглядати стильно, модно та елегантно.

Метою проведення заходу було сприяння розвитку пізнавальної активності і самостійності в роботі, формування нових навичок у створені легких та чарівних образів, міжособистісному спілкуванню членів сімей, в яких існує проблема інвалідності.

 

 

 

Переглядів: 128 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz