Енергодарський міський центр соціальних служб Понеділок, 29.04.2024, 01:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Липень » 23

Енергодарський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжує організовувати для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають на обліку як такі, що опинились у складних життєвих обставинах, дітей з числа ВПО змістовне та цікаве проведення дозвілля під час літніх канікул.
18 липня 2019 року волонтером Центру Завгородньою Яніною Сергіївною для вище зазначеної категорії проведено розважальне шоу з використанням сухого льоду «Юні хіміки».
Хімія і фізика - найскладніші наукові дисципліни, але наші учасники під час заходу в ігровій формі познайомились з природничими науками, брали участь у ряді хімічних і фізичних експериментів, відкрили для себе дивовижний світ наукової магії. 
Проведено найвеселіший експеримент: від морозного дихання і газованої води, до повного задимлен ... Читати далі »

Переглядів: 242 | Додав: fialka | Дата: 23.07.2019 | Коментарі (0)

Розпочався пожежонебезпечний період, коли достатньо лише необачно кинутого недопалка у суху траву, як миттєво пожежа набуває загрозливих масштабів. Вітряна погода сприяє дуже швидкому поширенню вогню. Рятувальники стикаються з проблемою недотримання людьми правил пожежної безпеки під час відвідування екосистем. Як результат – масштабні пожежі на відкритій території, непоправна шкода екології та чималі матеріальні збитки. Пам’ятайте, користуватись вогнем для знищення сухої трави та сміття категорично заборонено. Адже ці необдумані дії можуть призвести до розповсюдження вогню на житлові, господарські споруди та дачні садиби. Гасіння лісових пожеж та загорянь на відкритій території пов’язане з подоланням великих труднощів, затратою значних матеріальних засобів і людських ресурсів. Від своєчасного виявлення загорання і гасіння на початковій ст ... Читати далі »

Переглядів: 255 | Додав: fialka | Дата: 23.07.2019 | Коментарі (0)

Родина – яке близьке та зрозуміле для нас слово. Коли його чуєш на душі стає спокійно та затишно. Та є діти, які позбавлені цього почуття. Це діти, які залишилися без батьків. 
Проблема дитячого сирітства з кожним днем стає більш актуальною і болючою темою для нашого суспільства. Кожна дитина має право виховуватись в сім'ї, в атмосфері щастя, любові та розуміння. Коли це неможливо, альтернативою біологічній родини може стати прийомна сім’я.
Прийомна сім’я – сім’я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Метою утворення прийомної сім’ї є забезпечення належних умов для зростання в сімейному оточенні дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування ш ... Читати далі »

Переглядів: 291 | Додав: fialka | Дата: 23.07.2019 | Коментарі (0)

З 01.07.2019 р. по 08.07.2019 р. Енергодарським міським ЦСССДМ було організовано та проведено захід з рекреаційного відпочинку на базі санаторію «Кирилівка» смт. Кирилівка, в якому брали участь діти та молодь з інвалідністю (37 осіб, з них 23 дитини) за кошти місцевого бюджету.
Безпечний і комфортний відпочинок осіб з інвалідністю здійснювався у супроводі провідного фахівця, директора ЕМЦСССДМ та працівників санаторію «Кирилівка». Кожен день, був насичений новими пригодами і веселощами. Учасники заходу мали можливість поніжитися на сонечку, поплескатися в морській воді, поспілкуватися, брати активну участь в культурно – масових заходах санаторію. 
Діти та батьки повернулися з відпочинку сповнені натхнення та радощів, засмаглі й відпочилі, із сяючими очима і готові до нових мрій.

 

 

&nb ... Читати далі »

Переглядів: 256 | Додав: fialka | Дата: 23.07.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 231 | Додав: fialka | Дата: 23.07.2019 | Коментарі (0)

Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz