Енергодарський міський центр соціальних служб Середа, 08.05.2024, 10:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Грудень » 6 » Річ у тім, що ...
09:06
Річ у тім, що ...

     

 

Ми завжди були не схожі, він навіть соромився мене. “Ні, це не мій брат”, – казав іноді. А ми двоюрідні, просто у нього біцуха і бої без правил, а я – “дрищ” і вчуся на біолога. А потім вона мене вибрала. Мене, а не його. Я не думав, що йому так знесе дах. Погрози, пред’яви. Якось ми з нею йшли, раптом поруч зупинилася тачка, вискочив мій брат із битою в руках... Якесь погане кіно. Якби вона не подзвонила зразу в поліцію, я це кіно вже не додивився би.

Предмети, які представлені на цій виставці, мали місце в реальних подіях, пов’язаних з домашнім насильством, згідно з інформацією, наданою Національною поліцією України.

Вони відбувалися у реальному житті в Україні. Заради спокою тих, хто пережив домашнє насильство, змінені лише деталі.

Чеки

Кожна гривня, кожна маленька витрата... “Нащо ти купила цей сир, ми що — мажори? Чому ти ходиш на йогу? Ти не можеш займатися вдома?!” Я просто божеволію, тут і так з маленькою дитиною з ранку до ночі колотишся. Заробляти в декреті — майже нереально. А він рахує кожну копійку! Вчора я випадково загубила кілька чеків з магазину, і мій чоловік мене покарав. Тепер ні йоги, ні уроків англійської, навіть кишенькових не маю... Півночі проговорила з консультантом лінії довіри. А більше і ні з ким.

Домашнє насильство буває 4 видів: фізичне, психологічне, сексуальне та економічне. Пам’ятайте, будь-який прояв насильства - це злочин. Ви можете звернутися за допомогою за телефонами 102 або 15-47.

Балетки

“Ти шо, гомік?!” – верещав він. Очі налиті кров’ю – ось воно, справжнє лице гомофобії. А я просто люблю танцювати. Все життя мріяв про це. Коли я сказав сім’ї, що збираюся вступати на хореографію, то відкрилися ворота пекла. Вітчим довго кричав, що не хоче жити під одним дахом з таким, як я. Потім викинув мої речі з балкона. Туди ж полетіло і взуття для танців. Пофіг, я підніму. І краще житиму під іншим дахом, справді.

Річ у тім, що насильство ближче, ніж здається. Не терпіть насильство — звертайтеся по допомогу!

Переглядів: 105 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz