Енергодарський міський центр соціальних служб Середа, 08.05.2024, 15:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Грудень » 13 » Про проведення конкурсу малюнків «Мій улюблений світ без насильства»
09:30
Про проведення конкурсу малюнків «Мій улюблений світ без насильства»

Возможно, это изображение (6 человек, ребенок, люди стоят и в помещении)              Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят, люди сидят и в помещении)Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. Прикро, що ми звикли сприймати насильство, як щось неминуче, адже прояви насильства порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч із нами чи в нас у домі, у школі, на вулиці, ми можемо й повинні зупинити його.

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка проводиться щорічно з 25 листопада по 10 грудня серед дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах протягом двох тижнів фахівцями із соціальної роботи Енергодарського міського центру соціальних служб проводився конкурс малюнків «Мій улюблений світ без насильства» (з дотриманням протиепідемічних та профілактичних заходів).

Метою заходу було підвищення рівня обізнаності дітей щодо протидії гендерному та домашньому насильству, виховання толерантної ненасильницької поведінки, виховання високих моральних якостей та відповідального ставлення до оточення.

У своїх малюнках діти розкрили проблему ціннісного ставлення до сімейних традицій, виховання почуття поваги і любові до своєї сім’ї. Якщо говорити мовою малюнків, то діти мріють, щоб люди любили, дбали і не кривдили один одного. Їхній улюблений світ без насильства - світ, сповнений позитиву, тепла, справжніх почуттів і завдання дорослих – реалізувати дитячі мрії.

Наприкінці заходу спеціалісти нагадали дітям про установи, які надають допомогу постраждалим від насильства, адреси куди можна звернутися за допомогою.

Переможених та програвших у конкурсі не було і, звичайно, ніхто не лишився без подарунка. Всі учасники отримали чашки та солодощі від колективу Центру. Діти були дуже задоволені участю у конкурсу, неабияк зраділи подарункам.

Переглядів: 121 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz