Енергодарський міський центр соціальних служб Четвер, 09.05.2024, 04:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Вересень » 10

Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят, люди стоят, воздушный шарик и в помещении)Актуальність обговорення проблеми підліткового суїциду обумовлена тим, що самогубство залишається однією з провідних причин смерті у молодому віці. При цьому у підлітків достатньо часто зустрічається довготривала і ретельна підготовка самогубства. Тому, 10 вересня 2021р., фахівцями та практичним психологом Енергодарського міського центру соціальних служб було проведено інтерактивне тренінгове заняття «Профілактика суїцидальних нахилів у підлітків», присвячене Всесвітньому дню запобігання самогубствам. Заняття проводились для дітей із числа сімей учасників антитерористичної операції/ООС, ... Читати далі »

Переглядів: 122 | Додав: fialka | Дата: 10.09.2021 | Коментарі (0)

Возможно, это изображение (текст)

Як розпізнати суїцидальні настрої.

Суїцидальні настрої та власне суїцид можуть виникати в людини, яка відчуває сильний душевний або фізичний біль, не може впоратися із ситуацією, що склалася, не має більше сил та бажання жити. Людина, яка має суїцидальні думки, відчуває настільки сильний біль, що не бачить іншого виходу.

Спільною ознакою людей, схильних до самогубства, є складнощі в побудові близьких стосунків, тотальне почуття самотності, необумовлене почуття провини, схильність до співзалежних відносин, занижена самооцінка, екзистенційні та духовні кризи.

Зазвичай немає єдиної причини, через яку хтось вирішує померти внаслі ... Читати далі »

Переглядів: 131 | Додав: fialka | Дата: 10.09.2021 | Коментарі (0)

Як зробити спілкування з дитиною приємним і для себе, і для неї - Learning.ua

Правила спілкування з дітьми

Правило №1 – Будьте чесними.

Важливо говорити правду і передавати дитині своє ставлення до обговорюваної теми. Діти у віці від 5 до 10 років сприймають інформацію чуттєво і буквально, не через критичний розум, не оцінюючи та не зважуючи її. І якщо ми говоримо неправду, дитина обов'язково це зрозуміє, що залишить в її душі незадоволеність і вона обов'язково повернеться до цього питання знову.

Правило №2 – Враховуйте вік і почуття дитини.

Є багато складних тем, які можуть сильно вразити дитину, наприклад, смерть. Тому обов'язково враховуйте її характер, вік та інтелект. Спостерігайте, чи зрозуміла вона нову інформацію. Ніколи не вживайте складні слова або на ... Читати далі »

Переглядів: 126 | Додав: fialka | Дата: 10.09.2021 | Коментарі (0)

З метою підготовки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, сім’ях опікунів, піклувальників, дитячих будинках сімейного типу до самостійного життя Енергодарським міським центром соціальних служб постійно проводяться заходи щодо формування у зазначених осіб навичок самостійності у різних сферах життя: планування часу, особистого бюджету, раціонального використання коштів, збереження здоров’я, планування сімейного життя, репродуктивного здоров’я та статевого виховання.

Тож, 08 вересня 2021 року спеціалістом Центру для підлітків вище зазначеної категорії проведені індив ... Читати далі »

Переглядів: 120 | Додав: fialka | Дата: 10.09.2021 | Коментарі (0)

Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz