Енергодарський міський центр соціальних служб П`ятниця, 03.05.2024, 11:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 30 » "Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра"
09:41
"Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра"

Про проведення святково-патріотичного заходу
"Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра".

Традиції нашого народу – справжній скарб, який потрібно оберігати та дбайливо передавати із покоління в покоління. 
14 жовтня, на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва та День захисника України.
До цієї дати волонтерами Енергодарського міського ЦСССДМ Ольгою Прожогою та Ярославою Григою спільно з громадською організацією «Україночка» було організовано та проведено святково - патріотичний захід «Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра». Також на святі були присутні представник 13-ДПРЧ Головного управління ДСНС України у Запорізькій області Мельникова Віолетта та інспектор з ювенальної превенції Толбей Наталія .
Свято урочисто було відкрито Гімном України у виконанні творчого колективу «Затійники» ЕМ ЦСССДМ (керівник – Ольга Прожога). 
Директор Центру Тетяна Сидорик привітала учасників заходу зі святами та розповіла деякі цікаві історичні факти стосовно цієї знаменної дати. 
Всіх присутніх зачарували пісні у виконанні ансамблю «Україночка». У своєму вітальному слові вони зазначили, що ми повинні бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ предків.
Також під час свята лунали вірші у виконанні Михайла Кондратюка, Серьогіна Сергія. Гарним подарунком для присутніх була хореографічна композиція «Ми з тобою пара», від творчого колективу «Затійники».
А ще гості та організатори свята брали участь у веселих тематичних конкурсах, відгадували загадки від Ганни Серьогіної. Тепла та святкова атмосфера, яка панувала під час свята, сприяла піднесеному настрою в учасників заходу.
Завдячуючи працівникам та учням ЕЗОШ №7, приємним подарунком для людей поважного віку були продуктові набори, вручені під час заходу. 
Завершилося свято веселою дискотекою.

Переглядів: 226 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz