Енергодарський міський центр соціальних служб П`ятниця, 03.05.2024, 13:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 11 » Про проведену виїзну екскурсію до м.Запоріжжя «За Дніпровськими порогами»
08:54
Про проведену виїзну екскурсію до м.Запоріжжя «За Дніпровськими порогами»

Про проведену виїзну екскурсію
до м.Запоріжжя «За Дніпровськими порогами».
На виконання п.2.3 Програми розвитку системи соціальних послуг для сімей, дітей та молоді на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Енергодарської міської ради від 27.01.2017 №15, 04 жовтня 2019 року для 40 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають на обліку в Енергодарському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді як такі, що опинились у складних життєвих обставинах проведено виїзну екскурсію до м.Запоріжжя «За Дніпровськими порогами». 
Де варто побувати в Запоріжжі, щоб повністю перейнятися його атмосферою і зрозуміти його? Звичайно, на найбільшому острові на Дніпрі, одному із «Семи чудес України» - Хортиці, який зачаровує своєю унікальною природною зоною.
Острів Хортиця – гордість і найвизначніша пам’ятка не лише Запоріжжя, але й всієї України. Він відтворює образ козацької столиці, атмосферу часів козацтва і вражає своєю реалістичністю. 
Діти ознайомились з найцікавішими елементами архітектури, культури, побуту і життя запорізьких козаків; відчули справжній дух свободи, що пройшов через століття; доторкнулись до первозданної природи.
Наступною зупинкою під час подорожі до м.Запоріжжя для дітей стала екскурсія до пекарні «Урожай». 
У дитинстві неодмінно слід відвідати пекарню. Кожне життя має гріти такий теплий дитячий спогад. Випікання хліба дозволяє використовувати най і надсучасні технології, прилади і обладнання. На екскурсії діти не лише побачили всі етапи виробництва хлібобулочних продуктів, не лише послухали про послідовність і виваженість кожної дії на шляху від замісу тіста до загортання хрустких булочек та хліба у зручну екологічну упаковку і наповнення улюблених, щойно спечених круасанів солодкою начинкою. Вони приміряли на себе почесну роль пекаря. Як знати, можливо у чиємусь житті, вона стане головною. Наприкінці діти отримали у подарунок хлібні палички.
Не менш захоплюючою була подорож до музею ДСНС України в Запорізькій області, де діти роздивились макети будівель, цікаву кімнату «у стіні» з імітацією пожежі, виставку дитячих робіт на тему пожежної безпеки та дізнались про історію появи та розвитку пожежного товариства. Зустріч продовжилася переглядом фільму, у якому працівники ДСНС подали приголомшливі факти й дані статистики, наголосили на важливості роботи рятівників. Екскурсія була дуже корисною, адже напередодні зимового сезону діти мали можливість засвоїти правила безпечної поведінки. 
Проведена екскурсія дала можливість дітям підвищити рівень комунікативних навичок, патріотичного виховання, сформувати навички цікавого та змістовного проведення дозвілля. 
Учасники заходу отримали багато позитивних вражень та емоцій від поїздки.

 

Переглядів: 230 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz