Енергодарський міський центр соціальних служб П`ятниця, 19.04.2024, 02:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 31 » Міжнародний фестиваль творчості інвалідів «Повір у себе»
08:51
Міжнародний фестиваль творчості інвалідів «Повір у себе»

З 26 травня по 29 травня 2018 року відбувся ХVІІ Азовський Міжнародний фестиваль творчості інвалідів «Повір у себе», який зібрав у Бердянську талановитих людей з інвалідністю з різних куточків України.
Основна мета фестивалю: сприяти соціальній адаптації і реабілітації осіб з інвалідністю, популяризувати заняття фізичною культурою і спортом, та досягнення обдарованих інвалідів.
Команда Енергодарського міського ЦСССДМ повернулася і з цього фестивалю з вагомою перемогою. 
Так, у змаганнях з настільного тенісу Томазова Олена зайняла І місце серед жінок. Кунчева Людмила виборола для команди І місце у змаганні з шахів, а Хорошевська Анастасія ІІІ місце з дартсу. Павловнін Кирило, самий молодий учасник фестивалю (26 травня відзначив своє 16- річчя), спробував свої сили у змаганнях з шахів. Кирилу довелося змагатися з майстрами спорту та кандидатами в майстри спорту. За волю до перемоги та наполегливість, від Президента фестивалю отримав грамоту та медаль за ІІІ місце.
Конкурсну концертну програму відкрила Дуброва Євгенія з піснею «Азовське море», зірвала шквал аплодисментів, а для команди принесла І місце в номінації «вокал». Кунчева Людмила вразила всіх присутніх та журі незвичайним виконанням пісні «Я так люблю Україну!» (ще одне І місце в номінації «вокал»). Веселий настрій створили учасники АРТ-студії, керівник Тетяна Саломатова, своєю театралізованою композицією «Біля криниці» (І місце в номінації «театральний жанр»). Шквал аплодисментів подарував зал команді «Затійники», керівник Ольга Прожога, за оригінальний хореографічний номер «Ми – молоді, ми – рівні!». (І місце в номінації «хореографія»). Неодноразовий досвідчений учасник фестивалю Юрій Савченко посів І місце в номінації «авторська пісня». А от перше місце в номінації «авторські вірші» журі довелось розділити між двома талановитими енергодарськими поетами Михайлом Кондратюком та Юрієм Савченко. 
Чимало зусиль до підготовки творчих робіт до виставки доклали учасники команди, клієнти центру, що були відзначені грамотами (на рахунок команди принесли 16 грамот).
В цьому році команда ЕМЦССДМ привезла три кубки: за вагомий внесок у розвиток творчості інвалідів, активну участь у фестивалі, за створений командний дух, як сама дружна, активна, весела команда.
За традицією, в рамках заходу, було проведено «Круглий стіл», під час якого учасники могли обмінятись досвідом роботи у напрямку вирішення проблем людей з інвалідністю, розв’язання актуальних питань щодо організації роботи товариств інвалідів тощо.
Також, під час фестивалю, учасники мали можливість відвідати аквапарк, невеличкий зоопарк, який знаходиться на території ДОК «Райський куточок», поспілкуватися, потанцювати, знайти нових друзів. Кожний учасник отримав багато позитивних емоцій.

Переглядів: 448 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz