Енергодарський міський центр соціальних служб Понеділок, 06.05.2024, 21:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Листопад » 29 » Фестиваль творчості людей з інвалідністю «Сузір'я мрій"
12:15
Фестиваль творчості людей з інвалідністю «Сузір'я мрій"

Завдячуючи фінансовій підтримці міської влади, команда Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вже третій рік поспіль бере участь у Відкритому регіональному фестивалі творчості людей з інвалідністю «Сузір'я мрій», який проходив 30 жовтня 2019 року в місті Лубни Полтавської області. 
Мета фестивалю – залучення осіб з інвалідністю до активного суспільного життя, підтримка творчих здібностей, стимулювання їх до активної життєвої позиції та визнання їх творчої особистості, а також - нові враження та знайомства.
Фестиваль відкрили голова обласного осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів» Сергій Чумак, голова Лубенського районного осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Тетяна Погоріла, голова міського осередку ГО «Лубни безмежні», голова ГО «Особи з інвалідністю «Лубни. Безмежність» Вікторія Широконос, привітавши усіх учасників із початком творчого сезону. А після гімну організації, який присутні прослухали стоячи, розпочалася активна концертна частина.
Кожен з учасників концертної програми, а їх було близько 50 осіб, не шкодували, ані сил, ані таланту дарували гарний настрій, спілкувались один з одним, знайомились. З роками фестиваль розширює кордони, на ньому були присутні як постійні учасники, так і новачки.
Також у рамках фестивалю відбулася виставка робіт, автори яких мають обмежені фізичні можливості, але це не стає їм на заваді у прагненні творити диво і дарувати людям радість. Велике зацікавлення до творчих робіт енергодарської команди проявляли учасники фестивалю, журі та кореспонденти місцевих ЗМІ.
На сцені команда Енергодарського міського ЦСССДМ, цього року подарувала глядачам різножанрові концертні номери. Першим виступом нашої команди це була театралізована композиція «Арлекінада» (керівник Тетяна Саломатова). Михайло Кондраюк продекламував свої авторські вірші, Тетяна Богадиця виконана пісню на грецькій мові, Юрій Савченко подарував присутнім свою авторську пісню. Завершили свій виступ оригінальним хореографічним номером «Ми з тобою пара!» (керівник Ольга Прожога). 
Після виступу всіх команд, дуже приємно було чути слова журі, які зауважили, що виступи Енергодарської команди були дуже яскравими, емоційними та професійними. 
Всі команди-учасники отримали грамоти та подарунки.
А ще приємним подарунком для нашої команди 29 жовтня 2019року була екскурсія до музею авіації під відкритим небом від голови обласного осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів» Сергія Чумака.

Переглядів: 206 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz