Енергодарський міський центр соціальних служб Неділя, 05.05.2024, 16:54
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Травень » 16 » Cвяткове засідання клубу «Джерела надії» - «Тепло сімейного вогнища»
13:59
Cвяткове засідання клубу «Джерела надії» - «Тепло сімейного вогнища»

В травні в Україні визначаються декілька шанованих та відомих свят. Безумовно День матері та День сім’ї – свята найбільш зворушливі для кожного серця, тому що кожний з нас з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ своєї мами, котра завжди зрозуміє, пробачить, пожаліє і буде щиро любити свою дитину. Щасливі діти ростуть тільки у дружній сім’ї! Міцна родина, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу! Дружна сім’я є головною складовою частиною життя та успішності кожної людини .

15 травня Енергодарському міському ЦСССДМ. з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї та близького до нього Дня Матері, проведено святкове засідання клубу «Джерела надії» - «Тепло сімейного вогнища».

Мета заходу – профілактика емоційного вигорання жінок, організація заходу з відпочинку та відновлення ресурсів Також цей захід був спрямовані на утвердження родинних цінностей, пропаганду сімейних форм виховання, сприяння впровадженню здорового психологічного клімату в родині.

На заході звучали вірші у виконанні автора, Надії Рубінської, чарівна мелодія Людвіга Ван Бетховена «Сонатіна», у виконання Наталії Пізнюр. Інна Криворотова , керівник школи танцю «Феєрія», розповіла присутнім про те, що заняття східними танцями дуже корисне для жіночого здоров’я. Навіть якщо жінка після тренувань не стане професійною танцівницею, вона придбає прекрасну поставу, граціозність і впевненість у собі. Анастасія Криворотова подарувала зачаровуючий східний танець та провела невеличкий майстер-клас «Чарівний рух».

А ще учасники заходу брали активну участь у різноманітних іграх та конкурсах.

Гості та учасники заходу отримали багато позитивних емоцій.

Переглядів: 263 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz