Енергодарський міський центр соціальних служб Субота, 27.04.2024, 23:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

     З 29.06.2015 р. по 06.07.2015 р. Енергодарським МЦСССДМ було проведено заходи з відпочинку та оздоровлення на базі      пансіонату «Прибій» м. Генічеськ. В яких приймали участь діти та молодь з функціональними обмеженнями (32 особи) за кошти  місцевого бюджету та батьки, які супроводжували дітей, молодь з особливими потребами (за свої кошти).

         «У природы нет плохой погоды», з таким девізом учасники заходу провели майже всі сім днів. Вони мали можливість  поспілкуватися, пограти у різноманітні ігри, поспівати, потанцювати, прийняти участь у вікторинах та інформаційно-просвітницьких  бесідах.

 

 

 

 

 

            &n ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: fialka | Дата: 31.07.2015 | Коментарі (0)

     30 липня в Енергодарському  міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за сприяння  управління праці та  соціального захисту населення Енергодарської міської ради,  відбулося виїзне  засідання соціального патронату реабілітаційної  бригади фахівців КЗ «Запорізький центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів». У ході заходу було проведено:

 - засідання круглого столу, в якому приймали участь фахівці управління праці та соціального захисту населення, центру соціальних  служб для сім’ї, дітей та молоді, лікувально-консультаційної комісії ДЗ «СМСЧ №1», управління освіти міської ради, батьки, які  виховують дітей-інвалідів;

 - адресні виїзди реабілітаційної бригади фахівців КЗ «Запорізький центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів&raq ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: fialka | Дата: 30.07.2015 | Коментарі (0)

     

   Правила безпеки життєдіяльності слід знати всім, а підростаючому поколінню особливо. Адже, як свідчить безжальна статистика, громадяни нашої держави, на жаль, дуже часто стають учасниками надзвичайних подій. Причиною цього є незнання  послідовності правильних дій у екстремальних ситуаціях.

  З метою запобігання загибелі громадян в умовах надзвичайних ситуацій  22 липня 2015 року  на базі ЕМЦСССДМ  був проведений профілактичний захід «Безпека життєдіяльності». Основною метою проведення заходу було набуття клієнтів чітких знань, а також практичних дій та навичок поведінки під час виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру.

Директор центру Сидорик Тетяна Сергіївна розповіла, що в Україні щорічно виникають тисячі тяжких надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, вн ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: fialka | Дата: 24.07.2015 | Коментарі (0)

     Отримавши листа від відділу у справах сім’ї та молоді Енергодарської міської ради про проведення обласного конкурсу      соціальної реклами «Тобі обирати», було запропоновано клієнтам Енергодарського міського ЦСССДМ та волонтерам центру  прийняти в ньому участь.

  Андрієвський Артем виявив бажання прийняти участь. Його роботу було направлено до відділу у справах сім’ї та молоді, а вони в  свою чергу передали до КУ «Запорізького центру молоді», які саме й були організаторами конкурсу.На урочистому підведенню підсумків обласного конкурсу соціальної  реклами «Тобі обирати», який проводився в    рамках  Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене» було нагороджено грамотами: Енергодарський МЦСССДМ та  Андрієвського Артема &nda ... Читати далі »

Переглядів: 562 | Додав: fialka | Дата: 26.06.2015 | Коментарі (0)

 

25 червня 2015 року на базі Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участю фахівця із соціальної роботи для клієнтів Центру було проведено захід за темою: «На захист прав і свобод людини», присвячений святкуванню Дня Конституції України.

         Під час заходу обговорювались основні положення Конституції України,  основні права та обов’язки громадян України, роз’яснено статті Конституції України. Захід проведено з метою утвердження в почуттях молоді патріотичних цінностей, поваги до культурного та історичного минулого України, розвитку духовності та зміцнення моральних засад особистостей. Особливу увагу молоді та неповнолітніх було привернуто до історії становлення та утвердження державних актів, символів України, ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: fialka | Дата: 26.06.2015 | Коментарі (0)

   25 червня волонтерами Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді провели вуличну акцію «Збережи життя»  до Всесвітнього дня боротьби з незаконним обігом наркотиків.

      Мета акції полягала в привернені уваги мешканців міста до необхідності боротьби з наркоманією та пропагуванні здорового способу життя.

Під час акції волонтери провели опитування мешканців міста, щодо проблеми наркоманії. Були задані такі питання: «Чи знаєте ви, коли проводиться Всесвітній день боротьби з незаконним обігом наркотиків?», «Як ви вважаєте, в нашому місті існує проблема наркоманії?», «Чи проводили ви бесіди про шкідливість вживання наркотиків, алкоголю, тютюну з оточуючими?». Результатами даного опитування було встановлено ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: fialka | Дата: 26.06.2015 | Коментарі (0)

   

       24 червня   в Енергодарському  міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для членів Клубу спілкування дітей       та молоді з функціональними обмеженнями  «Подолання» було проведено тренінгове заняття «Мрії збуваються», присвячене             Дню молоді.

      Під час заходу всі учасники активно брали участь в різноманітних вправах, інтерактивних іграх. Складали в валізи «мрії»,                подорожували в майбутнє, прогнозували свої життєві перспективи, обговорювали питання щодо відповідальності за свої дії,               також усвідомили, що для досягнення мети треба с ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: fialka | Дата: 25.06.2015 | Коментарі (0)

   

Традиційно до Міжнародного дня захисту дітей  Енергодарський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  провів
святково-розважальний захід «Дітям світу – сонце й мир».

Під час заходу присутні діти та дорослі мали можливість прийняти участь в цікавих конкурсах, інтерактивних іграх, музичних
вікторинах. В проведенні конкурсів взяли участь волонтери центру, студенти Енергодарського інституту державного та
муніципального управління "КПУ". Веселі пісні всім присутнім подарували  вихованці ЦДЮТ - колектив – гурток-студія «Авторська
пісня», керівник Савченко Ю.О.

Всіх присутніх зі святом поздоровила директор Центру Сидорик Тетяна Сергіївна. До неї приєдналися Іващенко Людмила Олексіївна
та настоятель Свято-Богоявленського&nb ... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: fialka | Дата: 02.06.2015 | Коментарі (0)

  

27 травня волонтерами Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді  була проведена вулична
акція під назвою «Продаю шкідливі звички» до Всесвітнього дня боротьби із тютюнопалінням.

      Мета акції полягала в привернені уваги мешканців міста до необхідності боротьби з тютюнопалінням та пропагуванні
здорового способу життя.

Під час акції волонтери обмінювали цигарки на цукерки та інформували учасників акції щод ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: fialka | Дата: 28.05.2015 | Коментарі (0)

    
14.05.2015, спеціалістами та волонтерами Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та


молоді проведено вуличну акцію «СНІД: знати, щоб жити» до Всесвітнього Дня пам’яті осіб, померлих від СНІДу.
Мета акції - підвищення інформованості населення про шляхи та методи зменшення поширеності ризику
інфікування ВІЛ, формування позитивного ставлення до здорового способу життя. Волонтерами виготовлено та
розповсю ... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: fialka | Дата: 21.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 128 129 130 131 »
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz