Енергодарський міський центр соціальних служб Четвер, 09.05.2024, 00:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Листопад » 12 » 5 способів розвинути свою унікальність.
09:06
5 способів розвинути свою унікальність.

Возможно, это изображение (небо и дерево)У суспільстві є тенденція на індивідуальність. На жаль, неправильно розуміючи цей термін, люди перетворюються на абсолютно однакових представників своїх субкультур. Відрізняючись один від одного, вони нескінченно схожі один на одного.

Однак, в індивідуальності простий секрет - не ви повинні виділятися з натовпу людей, а люди повинні відзначати вас серед себе. Зміна погляду дає дивовижні результати!

Ось кілька порад тим, хто хоче розкрити свою індивідуальність та унікальність.

1️⃣ Читайте книги. Будь-які. На відміну від фільмів, де вам показують те, що ви повинні сприйняти, книги – це зашифровані у літерах образи. У цьому випадку ви не просто споживаєте інформацію, але задієте зони мозку, які відповідають за творення.

2️⃣ Хобі. У сучасному світі є безліч способів виразити себе навіть для не дуже творчих людей, однак, не варто лаяти себе за роботу з шаблонними конструкторами! Як у дитинстві ми використовували прописи для розвитку письма, так і набори для вишивання або малювання за контурами стануть чудовою підмогою у мистецтві висловлювати себе.

3️⃣ Висловлюйте свою думку. Здавалося б, за доби інтернету це може зробити кожен. Однак якщо ми залишимо за дужками написання коментарів до постів, створенням унікального контенту займається не більше 5% користувачів. Спробуйте написати статтю про фільм, що сподобався, або залучити своїх друзів до свого музичного смаку. Дуже цікаві й ті, хто може написати більше 3-4 пропозицій у коментарі до корисної статті.

4️⃣ Відвідуйте безкоштовні майстер-класи. У гонитві за клієнтами все більше різних центрів проводить відкриті зустрічі. І якщо не сидіти там, набравши в рот води, можна отримати досить багато користі. Так, наприклад, на майстер-класах з остеопатії ви можете стати показовим зразком, і вам абсолютно безкоштовно поправлять хребет. Або ви можете отримати безкоштовну пораду від дуже дорогого бізнесмена на відкритому уроці.

5️⃣ Мрійте. На одному із семінарів мене якось попросили написати 50 матеріальних цілей. Я був дуже здивований, коли після перших 30 стандартних цілей на кшталт ремонту в квартирі чи машині мій мозок раптом почав видавати те, чого йому хотілося насправді. Наприклад, зробити у квартирі стіну зі своїх фоторобіт. Спробуйте зробити цю вправу (50 цілей) не тільки для матеріальної сфери, а й для сфер відпочинку (50 місць, які можна відвідати), спілкування (50 людей, з ким би ви хотіли поспілкуватися). Найцікавіше буде у другій половині.

І насамкінець – про цикл розвитку індивідуальності в людині. Із самого початку він такий самий як усі: слабо виділяється із загального натовпу. Потім починається бунт, і людина стає однією із тих, хто перебуває в такому ж натовпі, але поменше (натовп із «не таких, як усі»). І лише пройшовши другий етап, людина стає собою. Не бійтеся другого етапу, але бійтеся застрягти у ньому. Вірте в себе та рухайтеся вперед!

Переглядів: 113 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz