Енергодарський міський центр соціальних служб П`ятниця, 26.04.2024, 19:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 22 » Тренінг «Як виховати щасливу дитину»
14:05
Тренінг «Як виховати щасливу дитину»

Єдиного правильного рецепту виховання дітей не існує, але коли дитина щаслива, це має велике значення для батьків.
Бути щасливим під силу кожному, хто має виважену систему життєвих пріоритетів. Установки, отримані ще в дитинстві, тут відіграють чи не вирішальну роль. Отже, правильне виховання – запорука психічного здоров'я і здатності бути щасливим.
17.05.2018 року в Енергодарському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулась зустріч групи взаємопідтримки прийомних батьків та батьків-вихователів, на якій проведено тренінг «Як виховати щасливу дитину».
Метою тренінгу було поглиблення знань батьків з питань виховання дітей, формування ціннісного ставлення батьків до розвитку у дітей «здібності бути щасливими», а також формування знань та вмінь розвитку позитивної самооцінки у дітей.
Хто ж не хоче, щоб його дитина була щаслива! А щастя багато в чому залежить від того, як людину "запрограмували" в ранньому дитинстві. Основа успішного життєвого сценарію - це вірна самооцінка дитини, найважливіший регулятор його подальшої поведінки і відносин з людьми. 
Під час тренінгу батьки ознайомилися з техніками взаємодії з дітьми, техніками розвитку у дитини позитивної самооцінки, отримали корисні поради, які допоможуть їм виховати дитину, сповнену самоповаги. Наприкінці тренінгу учасники мали змогу виявити рівень своєї самооцінки.
Спеціалісти Центру розповіли про сутність щастя та його місце в житті людини, надали практичні рекомендації як формувати здібність бути щасливою людиною. 
Найбільшу зацікавленість у учасників викликали вправи-тренінги: «Щоб людина була щасливою, треба…», «Що таке щастя»; мозковий штурм «Як проявляється занижена самооцінка у дитини». 
Тренінг пройшов у доброзичливій, невимушеній атмосфері, залишивши у всіх учасників приємні враження.
Заходом було охоплено 8 осіб.
У зустрічі також прийняли участь кандидати в прийомні батьки, опікуни.

Переглядів: 356 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz