Енергодарський міський центр соціальних служб Четвер, 09.05.2024, 05:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Квітень » 30 » Про проведений майстер - клас з плетіння дівочої коси
14:23
Про проведений майстер - клас з плетіння дівочої коси

29 квітня 2021 р. за сприянням волонтера Енергодарського міського центру соціальних служб Горелишевої Валерії було проведено майстер-клас з плетіння дівочої коси з залученням дітей з інвалідністю та їх батьків (з дотриманням протиепідемічних та профілактичних заходів), в якому прийняли участь 7 осіб.
 Кожна жінка мріє бути красивою. Особливо, якщо володіє красивим волоссям. Найпоширенішою зачіскою для волосся є коса. Коски бувають настільки різними, що навчившись їх плести, можна створювати собі новий образ на кожен день. 
          Під час проведення майстер-класу майстриня познайомила учасників заходу з таким різновидом заплітання коси, як коса з п’яти прядей. Такий варіант плетіння  виглядає просто приголомшливо і на сьогодні знаходиться на піку популярності. Оволодівши нескладною технікою плетіння, можна робити цю зачіску самостійно. Перукар поділилася секретами догляду за волоссям та зазначила як саме підготувати його для плетіння коси. Продемонструвала особливості плетіння коси  з п’ятьма пасмами і запропонувала закріпити знання на практиці. Під  пильним наглядом майстрині, використовуючи всі поради, мами з задоволенням застосовували свої нові перукарські навички на доньках, щоб у майбутньому створювати своїм принцесам неймовірні образи.
 Майстер-клас був дуже цікавим як для новачків так і для тих, хто вже мав досвід у плетінні.
         Наприкінці майстер-класу всі присутні упевнились, що бажання виглядати стильно та незвичайно, практичні тренування та терпіння дають свої плоди у вигляді оригінального косоплетіння. 
 Метою проведення заходу було сприяння розвитку пізнавальної активності і самостійності в роботі, формування нових навичок у створені легких та чарівних образів, міжособистісному спілкуванню членів сімей, в яких існує проблема інвалідності.

Переглядів: 131 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz