Енергодарський міський центр соціальних служб Неділя, 05.05.2024, 21:37
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Жовтень » 21 » Як вийти з особистісної стагнації?
09:42
Як вийти з особистісної стагнації?

Час від часу сухостій нас наздоганяє ранками: робота напружує, натхнення не відвідує, а знайомі крутять біля скроні, вважаючи, що ви «з жиру скаженієте». Приблизно так і виглядає особистісна стагнація.

Зіткнувшись з нею важливо не страждати і не скаржитися, а діяти, прямуючи вперед. І на цей рахунок ми пропонуємо вам невелике покрокове керівництво з конкретних дій:

Крок перший: усвідомлення того, що ви потрапили в глухий кут - перший крок до виходу зі стагнації.

Не потрібно бігти, страждати, картати себе. Просто усвідомте і прийміть - це можна виправити. Як тільки мозок отримає «картинку» не влаштовує ситуації, він почне працювати в режимі пошуку рішень.

Крок другий: переосмислення.

Доведеться переглянути свої пристрасті: що любили, що ненавиділи, а потім зіставити це з поточним станом. Допоможе список ваших цілей, мрій, бажань - а точніше надбавка до нього чогось новенького. Не думайте над тим, як це втілити. Спершу досить і зрозумілих формулювань.

Крок третій: вивчення.

Профілактично настій в питаннях стагнації - нова інформація. Почніть читати книги, до яких «руки не доходили». Відкрийте для себе нових цікавих особистостей. А найважливіше: задавайте побільше нестандартних питань, що змусять шукати нову інформацію. Пошук і тяга до нового вдихнуть в вас друге дихання.

Крок четвертий: свій підхід.

Отже, ви почали прагнути до нового, визначилися з цілями і вдихнули в себе свіжі іскорки. Наступна місія: втілення цих ідей в життя. Робити це потрібно по-особливому - як вам зручно, а не по книзі або коучу, що вас надихнули. Серйозний успіх в починаннях вас чекає лише тоді, коли ви будете не наслідувати, а внесете в справу щось особливе - частинку себе.

Крок п'ятий: підтримка.

Стагнація - це трясовина. І якщо вибратися самостійно не виходить, можна звернутися за допомогою до друзів або близьких. Іноді інша людина здатна розставити все на свої місця однією лише фразою. В цьому і є плюс міжособистісних відносин - не використовувати його, як мінімум нерозумно.

Життя занадто коротке, щоб витрачати на стагнацію багато часу. Благополуччя - це особистий вибір кожного. Хтось до нього прагне, а хтось стоїть на місці лише мріючи. Потопати в трясовині, або ж вибиратися нагору - особистий вибір кожного. І ми сподіваємося, що друге вам ближче.

Переглядів: 125 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz