Енергодарський міський центр соціальних служб Четвер, 25.04.2024, 03:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 13 » Зустріч клієнтів Центру з головним спеціалістом Енергодарського бюро правової допомогиюристом міжнародної організації «Данська Рада у справ
16:36
Зустріч клієнтів Центру з головним спеціалістом Енергодарського бюро правової допомогиюристом міжнародної організації «Данська Рада у справ

10.11.2017 року головний спеціаліст відділу Енергодарського бюро правової допомоги Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги Зарубіна Яна Володимирівна провела правопросвітницький захід, для внутрішньо переміщених осіб. Під час заходу були обговорені основні проблеми переселенців: дата відновлення припинення виплат; зміна місця реєстрації та довідка ВПО; роздільні виплати у складі сім’ї ВПО;поновлення соціальної допомоги; відсутність ВПО за місцем проживання; право на статус ВПО після одруження; чинність довідки ВПО; діти ВПО, що виїхали на навчання;- реєстрація в гуртожитку випускника ВПО.
Яна Володимирівна нагадала присутнім, що за отриманням правової допомоги можна звернутися до Бюро правової допомоги, де переселенці можуть отримати всі правові послуги, передбачені Законом України «Про безоплатну правову допомогу» . Під час зустрічі слухачі ставили запитання у розрізі розглянутих питань та отримували відповідні роз’яснення.
Цього ж дня відбулась зустріч з юристом міжнародної організації «Данська Рада у справах Біженців» Венецькою Олесею Сергіївною з внутрішньо переміщеними особами. Олеся Сергіївна розповіла присутнім, що діяльність ДСБ в Україні полягає в забезпеченні захисту прав і просування довгострокових рішень для нужденного населення, яке постраждало внаслідок конфлікту, на основі гуманітарних принципів і прав осіб. Учасники заходу були проінформовані про те, що Данська Рада у справах Біженців розпочинає новий проект підтримки ініціатив місцевих громад, направлених на відновлення/розвиток інфраструктури населених пунктів Луганської області та про нову програму спрямовану на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО), а також осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, які потребують допомоги для відновлення / розширення власного бізнесу.
Після завершення заходу для учасників заходу було проведено консультування з інших правових питань.

Переглядів: 385 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz