Енергодарський міський центр соціальних служб Четвер, 25.04.2024, 03:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 5 » Візьміть дитину у родину
09:03
Візьміть дитину у родину

  

Візьміть дитину у родину – це не просто гарне гасло. Це крик душі кожної сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування. У більшості з нас є батьки, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Сирота ж позбавлена цієї життєвої підтримки. Вона самотня, зневірена, пригнічена. Дитинство сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, проходить в інтернатних закладах. Але ці діти не винні в тому, що так  трапилося в їхньому житті. Багато з них мріють про щасливу родину і сподіваються, що хтось їх полюбить по-справжньому, назве своїм сином чи дочкою.

Сімейні  стосунки завжди  були  важливим  чинником  формування особистості дитини. У родині формується ставлення дитини  до  самої  себе і  до  оточуючих: у  ній  відбувається закладання  життєвих  цінностей.  Те, що дитина отримує в сім’ї, вона згодом зможе  передати і своїм  власним дітям.

В Україні останніми роками набувають поширення такі сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, як дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї. Доброта та любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину.

Кожен з вас може стати надією для таких дітей. Кожен може врятувати їх від самотності, подарувати віру і радість життя.

Якщо Ви  небайдужі до проблеми сирітства і маєте мрію виховувати дитину або навіть декілька дітей, які залишились без батьків та батьківського піклування, але не знаєте, з чого почати, куди звернутися, чи можливо маєте страхи, які заважають вам вирушити за своєю мрією, тоді звертайтесь в Енергодарський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (м. Енергодар, вул. Козацька, 17, тел. (06139) 6-19-54) і ми надамо інформацію, допоможемо підібрати форму сімейної опіки, яка більше за все підійде для вас і вашої сім`ї.

Переглядів: 373 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz