Енергодарський міський центр соціальних служб П`ятниця, 26.04.2024, 00:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Серпень » 23 » Спільний рейд
14:35
Спільний рейд

Серпень місяць дуже насичений для України святковими днями. У цей місяць відзначають два важливих національних свята – День Незалежності та День Прапора. З нагоди святкування по всій країні заплановані довготривалі вихідні дні, під час яких відбудуться святкові заходи: концерти, виступи творчих колективів, акції тощо. На жаль, в таких місцях є можливість виникнення пожеж. Подібні загорання є надзвичайно небезпечними, тому що, крім великих збитків, вони часто закінчуються загибеллю й травмуванням населення. Тому співробітники ДСНС напередодні свят проводять бесіди із громадянами, щоб запобігти подібним наслідкам.

23 серпня рятувальники 13 ДПРЧ Головного управління ДСНС України у Запорізькій області спільно з волонтерами Енергодарського міського центру соціальних служб для дітей, сімей та молоді провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності у місцях з масовим перебуванням людей під час святкових заходів, відпочинку в лісопаркової зони міста та біля водоймищ.

Рятувальники та волонтери роз`яснювали громадянам основні правила пожежної безпеки в екосистемах, розповідали про дій при виявленні вибухонебезпечних предметів, закликали батьків не залишати дітей без нагляду та навчати їх культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі. Під час проведення профілактичної роботи серед громадян були розповсюджені застережливі пам’ятки та листівки.

Також фахівці ДСНС завітали у міський палац культури «Сучасник», де провели інструктажі з відповідальними особами щодо дотримання пожежної безпеки під час проведення святкових заходів. На інформаційних дошках та найвидніших місцях, у палаці та біля нього, розмістили застережливі пам’ятки, на яких чітко прописані правила, дотримуючись яких, можна запобігти виникненню надзвичайної ситуації.

Підрозділи ДСНС України на період святкування 26-ї річниці Незалежності України переходять у посилений цілодобовий режим несення служби, але пам’ятайте, що безпека Вашого відпочинку – у Ваших руках! Рятувальники вкотре нагадують: при виникненні пожежі негайно дзвоніть за телефоном «101»!

Переглядів: 385 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz