Енергодарський міський центр соціальних служб Четвер, 28.03.2024, 18:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 13 » «Профілактика негативних звичок серед дітей».
11:37
«Профілактика негативних звичок серед дітей».

Проблема вживання алкоголю, тютюну і наркотиків дуже актуальна в наші дні. Зараз їх споживання характеризується величезними цифрами. Від цього страждає все суспільство, але в першу чергу під загрозу ставиться підростаюче покоління: діти, підлітки, молодь, а також здоров'я майбутніх матерів. Адже алкоголь, тютюн і наркотики особливо активно впливає на несформований організм, поступово руйнуючи його.
Наслідки шкідливих звичок очевидні. Доведено, що при їх попаданні всередину організму, він розноситься по крові до всіх органів і несприятливо діє на них аж до руйнування. Особливо це впливає на м'язові тканини і розумову діяльність.
З метою формування свідомої позитивної установки на збереження свого здоров’я, Енергодарським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, спільно з центром розвитку та оздоровлення «Моя здорова сім’я», в рамках батьківського клубу «Ластівка» 12 квітня 2018р. для дітей, якими опікується Центр проведено профілактичний захід «Профілактика негативних звичок серед  дітей».  
Під час заходу діти, розділені на три команди, приймали активну участь у розгляді питань щодо причин негативних звичок та їх впливу на здоров’я. Така форма роботи сприяла у дітей розвитку мислення, дала можливість висловитись, перевірити знання та  вести діалог. 
До проведення заходу долучилась енергодарська поетеса, волонтер ЕМЦСССДМ - Рубінська Надія Петрівна, яка провела  вікторину за допомогою питань, виявляючи знання дітей про шкідливі звички. Також Надія Петрівна  навела історичні факти боротьби з тютюнопалінням.  
    Наприкінці заходу учасникам від керівника центру Луньова Олександра  Володимировича були надані практичні рекомендації як зберегти та зміцнити здоров’я: дотримуватись гігієнічних правил, в тому числі психогігієни, культури міжродинних взаємин у повсякденному житті, загартовувати  організм, повноцінно харчуватись,  займатись у спортивних секціях, а найбільше — вести здоровий спосіб життя.
За участь у заході кожен учасник отримав призи, які допоможуть їм виховати в собі хороші звички. На захід також були запрошені  учні 8-го класу ЕНВК №5.
Груповим заходом було охоплено 25 осіб.
   ЕМЦСССДМ спільно з центром розвитку та оздоровлення «Моя здорова сім’я» планує проводити такі заходи регулярно.

 

 

 

 

Переглядів: 389 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz