Енергодарський міський центр соціальних служб Четвер, 18.04.2024, 09:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 13 » Профілактичний рейд серед місцевих жителів щодо дотримання правил пожежної та техногенної безпеки у літній період
14:33
Профілактичний рейд серед місцевих жителів щодо дотримання правил пожежної та техногенної безпеки у літній період

м. Енергодар: рятувальники спільно з волонтерами проводять профілактичну роботу серед населення 

З метою попередження травмування, загибелі людей та виникнення надзвичайних ситуацій під час літнього відпочинку, 13 червня рятувальники 13 ДПРЧ Головного управління ДСНС України у Запорізькій області спільно з волонтерами Енергодарського центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді, заручившись підтримкою Іванівського лісового господарства та органів місцевого самоврядування здійснили черговий профілактичний рейд серед місцевих жителів щодо дотримання правил пожежної та техногенної безпеки у літній період. До заходу долучились місцеві ЗМІ. 
Зокрема, спілкуючись із жителями міста, рятувальники та волонтери наголошували на забороні випалювання сухої рослинності на території приватних домоволодінь, адже за умов спекотної погоди вогонь швидко поширюється і може знищити житлові будинки та надвірні споруди, які знаходяться поруч. Також співробітники ДСНС звернули увагу людей на правилах безпечного відпочинку на природі, зауваживши, що ідучи до лісу чи парку, краще утриматися від розведення багаття, адже наразі в області переважає високий рівень пожежної небезпеки. 
Не залишились осторонь питання дотримання правил безпеки під час відпочинку на водних об’єктах. І тому, рятувальники відвідали місцевий пляж «Сонячний», де постійно перебувають відпочиваючі. Для більш детального ознайомлення з правилами безпечного відпочинку, фахівці цивільного захисту розповсюдили серед відпочиваючих агітаційні листівки, з короткими застереженнями. Крім того, під час проведення заходу фахівці ДСНС провели бесіди з людьми, які відпочивали, стосовно того, як уникнути трагедії. Враховуючи статистику, не зайвим стало нагадати батькам про необхідність нагляду за малечею та попередження нещасних випадків серед дітей на водоймах.

Переглядів: 423 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz