Енергодарський міський центр соціальних служб Субота, 20.04.2024, 13:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Липень » 19 » Профілактичний рейд
09:52
Профілактичний рейд

м. Енергодар: рятувальники, волонтери та поліцейські нагадують громадянам правила безпеки у екосистемах
18 липня рятувальники 13-ДПРЧ Головного управління ДСНС України у Запорізькій області спільно з волонтерами та співробітниками Національної поліції провели інформаційно-роз’яснювальну роботу та профілактичний рейд, щоб кожен представник зацікавленого відомства у межах своїх повноважень переконав громадян серйозно ставитись до збереження природи від пожеж. Рейд було проведено в найбільш популярних місцях відпочинку мешканців міста Енергодар, а саме місцеві парки “Перемога” та “Промінь”. 
Зокрема, рятувальники звертали увагу людей на важливості дотримання правил пожежної безпеки під час відпочинку в лісопарковій зоні міста. Нагадали мешканцям та гостям міста, що в лісі не можна кидати непогашині недопалки або сірники, підпалювати траву чи сміття (як в лісі, так і поблизу нього), це може бути причиною лісової пожежі. Категорично заборонено залишати упаковки з пластмаси, пластика і жерсть, а також консервні банки і скляні пляшки, вони украй руйнівно діють на природний фон. Папір розкладається 1-2 роки,поліетилен -10 років, пластик -40 років, консервна банка -80 років, скло – більше 1000 років. 
Звернули увагу, що розпалювати вогнище можна лише в спеціально відведених для цього місцях. Рятувальники наголосили, що виконання простих дій допоможе запобігти пожежам в лісопаркових зонах, що часто виникають в спекотну пору року. 
Особливу увагу приділили нагадуванню дорослим, що, якщо поруч є діти, їх в жодному разі не можна залишати без нагляду, оскільки їхня поведінка є непередбачуваною. Наостанок, щоб люди змогли краще запам’ятати правила безпеки, рятувальники вручили їм тематичні пам’ятки з даними правилами. Також, рятувальники ДСНС, волонтери та співробітники Національної поліції розмістили аналогічні профілактичні матеріали на інформаційних дошках у місцях відпочинку.
Рятувальники м. Енергодар звертаються до громадян з проханням бути пильними та обережними, у зв’язку з високою пожежною небезпекою. Пам’ятайте, пожежу легшее попередити ніж загасити!

 

 

 

 

Переглядів: 449 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz