Енергодарський міський центр соціальних служб П`ятниця, 29.03.2024, 17:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 3 » Екскурсія до м.Запоріжжя «Цікаве Запоріжжя»
14:22
Екскурсія до м.Запоріжжя «Цікаве Запоріжжя»

29 грудня 2017 року для 25 дітей, якими опікується Енергодарський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з нагоди Новорічних свят було організовано обзорну екскурсію до м.Запоріжжя «Цікаве Запоріжжя».
Цього дня діти  відвідали кінотеатр «Мультиплекс ТРЦ «Аврора», де подивилися мультфільм «Фердінанд». Мультфільм про те, як  Фердинанда - самого добродушного бика у всій Іспанії відправляють до школи бойових биків, де його лагідна та миролюбна вдача вступає в суперечку з норовом одноплемінників. За підтримки екзальтованого козла на ім’я Лупе й ватаги шалених їжаків, Фердинанду вистачає мужності лишитися самим собою, влаштувавши «велику втечу» разом з новими друзями до милої його серцю домівки. Діти були в захваті від мультфільму, особливо тим фактом , що всі герої майже вистрибували з екранів і кожен глядач зміг відчути себе безпосереднім учасником дійства, що відбувалося на екрані.
     Приємно вразило дітей відвідування  одного з найбільш інформативних музеїв Запоріжжя – Музей техніки В'ячеслава Богуслаєва – героя України і беззмінного керівника флагмана вітчизняного моторобудування - підприємства «Мотор Січ». Музей техніки Богуслаева – це не один музей, а цілих два. Перший займає двоповерхову будівлю, в залах якого розміщуються тематичні колекції. Весь перший поверх тут віддали під експонати, що представляють історію Запорізького моторобудівного заводу, продукція якого експлуатується на літаках і вертольотах в 120 країнах світу, спогади, архівні документи, записи і колекція авіадвигунів в хронологічному порядку: від поршневого М-11, випуск якого налагодили на запорізькому підприємстві в 1927 році (саме цей двигун встановлювався на легендарних біпланах У-2 і бомбардувальниках Як-6), до реактивного Д-18, якій піднімає в небо сучасні легенди – літаки «Руслан» і «Мрія». На другому поверсі музею розмістилася колекція мотоциклів іноземного та вітчизняного виробництва від 30-х до 80-х років минулого століття.


Завжди багато відвідувачів в залі, де представлена приватна колекція самоварів.
Другий – музей під відкритим небом на площі біля цього будинку.  Тут зібрано величезну кількість різноманітної техніки - від тракторів до літаків. Всі  експонати абсолютно доступні для відвідувачів: діти з радістю  фотографувалися  зовні і всередині музею та отримали безліч гарних та позитивних емоцій від екскурсії.

 

 

 

 

 

Переглядів: 341 | Додав: fialka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz