Енергодарський міський центр соціальних служб Вівторок, 16.04.2024, 14:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Це ми!
Корисні посилання







Сайти наших клієнтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Серпень » 22

Діти повинні рости в рідній сім’ї, з мамою і татом. Адже родина є тим природним середовищем, де відбувається розвиток особистості дитини. Та буває так, що життя дітей в сім’ї стає нестерпним, сповненим байдужості батьків, а деколи й насилля. Причин, які призводять до складних життєвих обставин і унеможливлюють проживання дитини у родині, – безліч. Тоді постає питання вилучення дитини з біологічної сім’ї.

Саме з метою забезпечення прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками, надання їй та її рідним послуг, спрямованих на повернення в родину, створюються сім’ї патронатних вихователів.

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітації дитини в сім’ї патронатного вихователя&nb ... Читати далі »

Переглядів: 322 | Додав: fialka | Дата: 22.08.2017 | Коментарі (0)

 

Головною метою діяльності Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є створення соціальних умов для життєдіяльності, гармонійного та різнобічного розвитку сімей, дітей та молоді, захист їх конституційних прав, свобод і законних інтересів, задоволення культурних та духовних потреб.
Клієнти Центру отримують послуги, відповідно до їх потреб. Наразі психолог, який працює в Центрі активно надає послуги соціальної адаптації, інтеграції та реінтеграції дітям з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах. 
Нещодавно Енергодарському міському центру соціальних служб Християнська церква «Спасіння» подарувала інтерактивний планшет з кольоровою світовою підсвіткою. Відтепер маємо можливість використовувати у своїй роботі один з найбільш популярних методів психологічної допомоги діт ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: fialka | Дата: 22.08.2017 | Коментарі (0)

Для багатьох родин свято «Першого дзвоника» стає важким тягарем, адже перед початком навчального року кожна родина має придбати шкільний ранець, набір канцтоварів для того, щоб гідно відправити дитину до школи. Енергодарський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запрошує всіх небайдужих приєднатися до участі в благодійній акції «Першокласник». Мета акції: допомога в зборі канцтоварів, шкільних ранців для дітей, які опинились в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку в Центрі. Усіх, хто бажає долучитися до благодійної акції прохання звертатися за адресою: вул.Козацька, б.17, Енергодарський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, каб. №3. (тел. 6 19 54). Кожен внесок є вагомим. Допоможіть дитині відкрити світ знань! Благодійна акція триватиме з 09 серпня до 31 серпня вклю ... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: fialka | Дата: 22.08.2017 | Коментарі (0)

28 липня 2017 року в Енергодарському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для неповнолітніх та молоді, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі відбувся тренінг з теми: «Розвиток комунікативних навичок», за участю спеціалістів К-Дніпровського міськрайонного відділу уповноваженого органу з питань пробації.
Метою зустрічі стало формування комунікативних навичок, побудова ефективної командної взаємодії.
Присутні під час заходу змогли відпрацювати навички спілкування і взаємодії з оточуючими, сформувати доброзичливе ставлення один до одного.
Спеціалістами Центру було надано інформацію про зони, території, непорозуміння при комунікаціях, конфлікти на цьому ґрунті.

 

 

 

 

 

Переглядів: 390 | Додав: fialka | Дата: 22.08.2017 | Коментарі (0)

6 липня 2017 року спеціалістами служби у справах дітей Енергодарської міської ради спільно з представниками Енергодарського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, проведено рейд з відвідування сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, за місцем їх проживання. Окрім низького рівня життя, в зазначених сім’ях, через відсутність сталих доходів, є конфліктні стосунки між членами родини, ізольованість сім’ї від суспільства, недотримання сім’єю санітарно-гігієнічних норм та вживання алкогольних напоїв.
В ході рейду було перевірено умови утримання, проживання та виховання в 20 сім’ях, де виховується 32 дитини. 
В зазначених сім’ях спеціалістами проведено профілактичні бесіди з батьками, щодо зловживання спиртними напоями, надано рекомендації ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: fialka | Дата: 22.08.2017 | Коментарі (0)

Єдина Країна
Пошук

Рекомендуйте нас у соціальних мережах
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ти не один! Подзвони!
Наші фото
Соціальна реклама
Друзі сайту








Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz